Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

çatı çışitalarında kullanılan baplar medarımaişetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride mahsur kalabilir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ahşap bapnın namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Muhataralı sınıftaki işlemyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Bununla omuz omuza hordaki kriterlere iye olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak Yangın Kapısı olması akseptans edilir.

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde bünyelması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı bünyelmaması gereken bir maslahatlemdir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve taraf kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği umum mimarilarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste konstrüksiyonlarda bulunacak insan adetsına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da arkaış gösterecektir.

Belirtilen bu vakit dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik olgunlaşmak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yukarıda yer saha Yangın çıkış kapısı istanbul kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page